Glad påsk 🐣

Påskafton idag och vi kom hem från Annas föräldrar för någon timme sen. Påskharen har varit riktigt generös med påskägget igår och utöver ton av godis fick barnen även pengar och kläder i sina ägg. Det tackar vi för kära påskharen men nästa år får du väldigt gärna dra ner lite på godiset. Barnen springer runt som speedade duracellkaniner efter knappt 4 sekunder. Jösses! Vi vuxna måste ju rädda barnen från allt socker genom att själv äta det och det vet vi ju alla hur det slutar. 🙈

Annars ska det bli skönt med lite ledighet. Dock är det ju bara jag och Filip som är lediga till och med nästa söndag. Fördelen med att vara lärare. Anna måste dock jobba så vi får ta vara på de två dagarna som är kvar av långhelgen. Freja ska till sin pappa imorgon.


Bjuder på en bild på Lilltrollet från när vi tog en kvällspromenad och njöt av det fina vädret i torsdags. Nu håller vi alla tummar och tår för att våren är på väg en gång för alla. Dock går vi ju in i april månad redan imorgon så jag räknar med aprilväder ett tag framöver. Trist!

Nä, nu ska jag lägga ifrån mig mobilen en stund och mysa med Filip i soffan framför nåt barnprogram innan han blir alldeles för trött och ska gå och lägga sig. 

Har ni haft en trevlig ledighet hittills? Ni får väldigt gärna kommentera och gärna skriva vad ni vill att jag ska skriva om framöver.


Hej så länge