3 saker ni (kanske) inte visste om oss

Här kommer några märkliga fakta om oss som ni kanske inte hade en aning om. Vi bjuder på detta för att ni ska få möjlighet att lära känna oss lite bättre. Kommentera gärna om ni känner igen er i någon av punkterna. :)
 
Linnea
 
1. Jag har verkligen svårt att slicka igen kuvert och på frimärken. Oftast får någon annan göra det åt mig, till exempel Anna. OM jag absolut behöver göra det själv måste jag ha någon form att vätska att dricka efteråt för att bli av med den fruktansvärda smaken av limmet. Tack den som uppfann de självhäftande frimärkena.
 
2. Jag får rysningar av blött papper. Det räcker med att jag tänker på blött papper så får jag rysningar. Vilket alltså innebär att i princip varje gång jag ska byta blöja på Filip får jag rysningar. Riktigt gåshud över hela kroppen.
 
3. Jag nyser väldigt sällan mer än två gånger i sträck. Det sker så pass ofta att om jag nyser tre gånger i sträck köper vi en Trisslott för vi tror att vi har tur just den dagen. :D
 
Anna
 
1. I sexårs ville jag vara stjärngosse och fröknarna ifrågasatte detta flera gånger. Jag var bestämd och sa att vi inte hade råd att köpa glitter så jag kunde absolut inte vara tärna som de önskade.
 
2. Jag klarar verkligen inte av att äta morot. Åtminstone inte rå morot. Potatis är inte heller en favorit så länge den inte är "förädlad" och då ska det vara ketchup till. Massor av ketchup!
 
3. I gymnasiet påstod jag att jag var allergisk mot klor så jag inte kunde vara med och simma på idrotten.