Boa

 
 
Så här såg det ut hemma hos oss under några dagar förra veckan. Det var kläder överallt. Kläder som skulle tvättas, kläder som tvättades, kläder som torkade och kläder som skulle vikas in i Knoddas byrå. Vi hade egentligen tänkt vänta med att tvätta kläderna men de stod uppsorterade i en massa kassar och påsar på golvet så de skulle alltså ta mindre plats om vi tvättade dem. Så nu ligger alla kläder i storlek 44-56 tvättat och vikt i Knoddas egna lilla byrå.
 
Vi upptäckte att vi har galet mycket kläder i storlek 56. Men det finns en del pojk- och flickkläder i den stoleken. Och eftersom vi inte vet var Knoddas är för en lite filur ännu så får det vara så. Det kommer rensas och säljas av lite när den har kommit ut och vi vet vad det är för liten. Vi upptäckte också att vi inte har en enda vit omlottbody i storlek 50. Det måste åtgärdas innan det är dags. Har hittar en variant på Lindex som vi har förälskat oss i. Den är såååå mjuk.
 
Vi valde att inte chansa vad gäller tvätt- och sköljmedel så alla kläder är tvättade med både parfymfritt tvätt- och sköljmedel. Och för att vara på den absolut säkraste sidan gjorde vi dessutom en extra sköljning på alla maskinerna.