Tiden fram till nu

Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om jag har mått hittills under graviditeten.
Vad gäller tröttheten så har den varit hemsk och ÄR fortfarande hemsk. Jag skulle kunna somna precis när som helst. Jag har till och med nickat till under måltider och samlingar på jobbet. På inskrivningssamtalet visade det sig att mitt blodvärde låg på 115. Inte jättelågt men ändå så pass lågt att barnmorskan ville att jag skulle börja med Niferex. Det har inte gått jättelång tid sedan besöket där men jag tycker att det borde ha gjort någon slags påverkan. Men istället känner jag mig ännu tröttare. Absolut värst är det direkt efter att jag har ätit någonting och ungefär 1,5 timme framåt. Och eftersom jag äter typ hela tiden så kan man nog säga att jag är trött konstant. Jag kommer nog ringa till barnmorskan under nästa vecka för att se om jag kan få kolla värdet en extra gång innan nästa besök som inte ät förrän om två månader. Jag tvivlar nämligen på att en tablett hjälper för när jag var gravid med Freja var jag tvungen att ta två och dessutom lite extra i form av Blutsaft och multivitaminer. Den här gången har det till och med varit så att jag orkat jobba i ungefär 1,5 vecka och sen behövt vara hemma för att sova i 2-3 dagar. Under dessa dagar har jag sovit mer än jag varit vaken.
Illamåendet finns där fortfarande. Dock har jag inte kräkts speciellt många gånger om man jämför med graviditeten med Freja. Jag måste ta Postafen dagligen (vilket också är en bov i dramat när det kommer till tröttheten) och vissa dagar hjälper inte ens det.
I övrigt har jag hade fruktansvärt ont i ischias för några veckor sedan. Har fått köpa stödbälte och det hjälpte ganska bra. Nu har det gått över och jag hoppas att det inte kommer tillbaka.'
Det var lite om hur jag mått de senaste månaderna. Har ni några tips, framför allt angående tröttheten, får ni gärna dela med er av dem.