Första advent

Vår första advent startade med att Freja smög upp och satte sig vid teven och lät oss sova vidare. Det tackar vi för. Sen åt vi frukost tillsammans och tände första ljuset. Sen städade vi lite i vänta på att mamma/mormor skulle komma över. 
 
Efter att Freja lugnat ner sig efter ett utbrott (hon fick inte som hon ville) så gick jag, mamma/mormor ooch båda barnen ner på stan. Freja och mormor gick och tittade på levande julkalender och jag och Filip gick till Åhlens under tiden. Vi kom därifrån med ett par julklappar och en ny overall som vi hoppas ska passa. Sen gick vi ut för att möta de andra igen och efter att de dansat kring tomten aka granan gick vi och lämnade julklapparna vid öppna granen. Fem klappar som förhoppningsvis ska glädja någon annan. Efter det gick Filip och jag hem.
 
På eftermiddagen kom mamma/mormor, pappa/morfar och lillebror/morbror Oskar över för det traditionsenliga adventsfirandet med fika och glögg. Vi bjöd på saffransbullar, saffransskorpor, sega(!) pepparkakor och nybakt mjuk pepparkaka. Det var trevligt!